IDSeal Guardian -tuotteen alustakohtaiset ominaisuudet

IDSeal Guardian -tuotteen alustakohtaiset ominaisuudet

Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikilla alustoilla. Alla on luettelo ominaisuuksista, jotka ovat käytettävissä Windowsissa, Macissa, Androidissa ja iOS: ssä
 
    Windows Mac Android iOS
Mikä se on Miten se suojaa sinua        
Turvallinen virtuaalinen yksityisverkko (VPN) Suojaa Internet-yhteyttäsi auttamalla pitämään online-toimintasi yksityisenä ja estää muita näkemästä henkilöllisyyttäsi ja sijaintiasi. Huomaa, että joissakin maissa ja yrityksissä VPN-verkot on estetty.
Virustorjunta Helppo asentaa ja käyttää, suojaa laitteitasi haittaohjelmilta. Se seuraa, estää ja varoittaa, kun uhka havaitaan. Haitalliset saapuvat sähköpostit estetään ja eristetään, ja tietokonettasi voidaan automaattisesti skannata uhkien varalta määritellyn aikataulun mukaisesti.  
Pimeän verkon skanneri Käyttää ainutlaatuista algoritmia, jonka avulla näet, esiintyykö salasanojasi tai sähköpostiosoitteitasi hakkereiden varastamissa tietokannoissa, joita myydään ja ostetaan pimeässä verkossa.
Sisäänkirjautumisen salaus ja salasanaholvi Auttaa etsimään laitteeltasi jäljitettäviä kirjautumistietoja, joita olet käyttänyt verkkosivustoilla, portaaleissa tai palveluntarjoajilla. Se voi salata nämä salasanat ja tallentaa ne holviin, jossa ne ovat tallessa.    
Henkilökohtaisen profiilin suojaus Auttaa rajoittamaan tunnistetietoja, joita voitaisiin varastaa laitteeltasi, helpottamalla automaattiseen täyttötoimintoon liittyvien käyttäjäprofiilien (puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet, postiosoitteet, luottokorttitiedot jne.) löytämistä ja poistamista.      
Mainosten esto-ohjelma Estää sekä staattisia että dynaamisia bannerimainoksia, mikä tekee selauskokemuksestasi tehokkaamman ja nautinnollisemman, kun voit surffata verkossa ilman ärsyttäviä mainoksia.  
Turvallinen selaus / suojaus ja hälytykset reaaliajassa Voit käyttää Internetiä luottavaisin mielin ja vapaasti tietäessäsi, että saat varoituksen, jos kohtaat vaarallisia verkkosivuja, jotka voisivat altistaa sinut haitta- ja vakoiluohjelmille tai viruksille. Lisäksi laitettasi valvotaan kalasteluyritysten varalta, ne estetään reaaliajassa ja saat niistä varoituksen.      
Seurannan esto Estää sellaisten tietueiden seurannan, jotka sisältävät digitaalisia henkilötietojasi ja joita kolmannet osapuolet ja hakkerit voisivat käyttää hyväkseen.
Digitaalisen sormenjäljen salaus Salaa joko automaattisesti tai pyynnöstäsi tiedot, joita verkkosivusto kerää ja käyttää laitteesi tunnistamiseen ja jotka tunnetaan “digitaalisena sormenjälkenä”. Tilalle se luo väärennetyn digitaalisen sormenjäljen, jotta verkkosivustot eivät pysty seuraamaan selauskäyttäytymistäsi.    
Selausjälkien skannaus- ja puhdistusohjelma Ominaisuuden avulla voit syväpuhdistaa laitteesi poistamalla selaustiedot, evästeet ja muut tiedot, joista voi saada selville selauskäyttäytymistäsi. Näin voit ennakoivasti vähentää tällaisten tietojen päätymistä vääriin käsiin. Aseta ja unohda -asetuksella voit automaattisesti estää evästeet, joiden epäillään olevan yksityisyyttä vaarantavia tai haitallisia.      
Arkaluontoisten asiakirjojen tunnistus Etsii laitteistasi asiakirjoja, jotka saattavat sisältää arkaluontoisia tietoja, kuten pankkitilin tai luottokortin numeroita ja muita henkilökohtaisia tunnistetietoja.
Salattujen asiakirjojen holvi Säilyttää arkaluontoisia asiakirjoja salattujen asiakirjojen holvitoiminnon avulla. Siten ne ovat turvassa yhdessä varmassa paikassa sekä salattuina että peitettyinä, jotta niitä ei voi löytää ja väärinkäyttää.    
Verkkokameran ja mikrofonin estäjä Toiminnon avulla voit digitaalisesti estää laitteesi kameraan ja mikrofoniin kohdistuvat tunkeutumisyritykset, joita kolmannet osapuolet tekevät tarkoituksenaan salakuunnella tai tirkistellä yksityiselämääsi.    
Tietoturvaneuvoja Arvioi laitteesi käyttöoikeuksia, luokittelee ne riskitason mukaan ja antaa suosituksia näistä asetuksista tietoturvan parantamiseksi. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Android-laitteilla.      
IDSeal-pilvivarmuuskopiointi (2 TB:n) Tallennus- ja palautusratkaisu, jonka ansiosta voit varmuuskopioida tiedot turvalliselle etäpalvelimelle ja palauttaa ne alkuperäiseen sijaintiinsa tai toiselle laitteelle mistä tahansa, missä on Internet-yhteys.    
IDSeal- tietokoneen puhdistusohjelma Puhdistaa tiedostot, jotka voisivat saada tietokoneesi toimimaan heikosti. Puhdistamalla tällaisia tiedostoja tietokoneen puhdistusohjelma auttaa vähentämään järjestelmän kaatumisia ja jäätymisiä. Tietokoneen puhdistusohjelmalla voit valita, mitkä alueet tietokoneestasi skannataan ja puhdistetaan.      

IDSeal Guardian tarjoaa työkaluja ja resursseja tietojesi ja identiteettisi suojaamiseen, mutta kyberrikoksen tai identiteettivarkauden riskiä ei voi poistaa kokonaan. Omat toimesi ovat merkittävässä osassa valtuuttamattoman käytön estämiseksi, ja henkilötietojesi turvallisuus riippuu siitä, että käytät asianmukaisia fyysisiä, sähköisiä ja menettelyllisiä suojatoimia.